Monday, March 1, 2010

Kak Iparku Yang Gatal

Semasa mengikat tali pertunangan dengan kekasih ku aku sering berkunjung ke rumahnya untuk berborak-borak dan sebagainya. Tunang aku ada tiga orang kakak yang dah bersuami. Antara tiga orang tu yang paling cun ialah yang nombor 3. Namanya Gee. Dia nie tinggal berdekatan dengan rumah bakal bapak mertua aku. Walaupun dah bersuami tapi dia kelihatan masih solid kerana belum ada cahaya mata. Selain kecantikan dia juga ada kelebihan lain iaitu GATAL dan PENGGODA. Tentu korang yang kaki stim nak tahu bagaimana aku mendapat pagar ayunya.

Kisah bermula apabila aku melawat tunangku. Kami makan beramai-ramai di meja makan. Kebetulan aku duduk bersebelahan dengan dia. Masa makan dia gesel kaki aku dengan kakinya. Aku terkedu. Lepas tu dia raba peha aku pulak. Aku tiba-tiba jadi kenyang.

Selepas peristiwa tu, aku semakin rajin melawat tunangku dan peluangku pun semakin bertambah. Aku semakin rapat dengan keluarga tunangku terutama sekali dengan kak iparku. Aku dan tunangku sering ke rumahnya dan bila ada peluang dia pasti akan mengerjakan aku. Geram katanya.

Aku berjaya menawannya apabila suaminya berkursus. Aku dan tunangku menemankannya untuk beberapa malam. Semasa bermalam dia ajak aku menonton video lucah cerita jepun. Aku stim habis tengok cerita tu. Pas tu dia raba burung aku yang tengah menegang. Aku terperanjat tapi tak dapat berbuat apa-apa.

Esoknya dia bagi tahu nak jumpa aku tengah malam kat stor belakang rumahnya. Tepat jam 11.30 malam setelah suasana jadi sunyi sepi aku merangkak perlahan-lahan seperti pencuri ke stor tersebut. Ternyata dia telah sedia menunggu. Kami berbual panjang. Lalu dia mencurahkan isi hatinya padaku. Dia telah jatuh cinta padaku. Walaupun aku tunangan adiknya dia sanggup menghadapi semua itu. Dia mahu aku berkahwin dengan adiknya supaya tidak ada sesiapa yang syak. walaupun selepas berkahwin dia mahu memiliki aku secara rahsia. Aku juga tidak dapat mendustai diri sendiri. Aku juga telah jatuh cinta padanya.

Dia memelukku sambil menyandarkan kepalanya di dadaku. Entah bagaimana dia boleh tiba-tiba berada di atas tubuhku. Sebelum kahwin I nak ajar you ilmu atas tempat tidur. Dia mengajar aku cara untuk berkucupan. Give me your tongue. lalu aku mengeluarkan lidahku. Dia tersenyum. Bukan begitu sayang bisiknya. lalu dia menunjukkan caranya kepadaku. Hisap menghisap lidah berlaku beberapa ketika. Dia mula bertindak ganas dengan menjilat kupingku. Kemudian berpindah ke leherku lalu turun ke dadaku. Puting susuku dijilatnya dengan kuat lalu dihisapnya. Aku mendesah. Dia turun pula ke pusatku dan bermain-main di situ. Aku kegelian tetapi terlalu enak untuk dilepaskan. Geeeee... seruku perlahan-lahan. Ya sayang balasnya.

Ada yang lebih nikmat dari ini bisiknya lagi. Dia melepaskan baju tidurnya. Tinggallah sehelai coli tipis dan seluar dalam berwarna putih yang jarang menutupi tubuhnya. Dia mengambil tanganku lalu dimasukkan ke dalam colinya. Aku dapat merasakan betapa lembut dan halusnya buah dadanya. Dia memandu tanganku ke putingnya. Aku menggosok-gosok puting susunya. Kini gilirannya pula mendesah. Aku memerhatikan bahagian bawahnya. Ada tompokan berwarna hitam dicelah-celah kelangkangnya.

Mungkin dia menyedari aku memerhatikan bahagian sulitnya lalu dia menarik tanganku ke arah tempat keramat itu. Aku mengusap-usap perlahan bahagian sulitnya itu. Dia memasukkan tangan ku ke dalam seluar dalamnya. Aku terasa ada cecair licin yanng mengalir keluar dari kemaluannya. dan aku juga merasakan demikian. Dia menyuruh aku melutut. Seluarku dibukanya dengan rakus. Apabila aku berbogel dia menangkap senjata sulitku dengan tangannya dan mengurut-urut manja. Kemudian dia membongkokkan badannya dan menghisap senjata sulitku. Aku mengerang dan mendesah berkali-kali. Dia begitu rakus menghisap dan mengulum batangku. Malah buah zakarku juga disedut-sedutnya. Dia seperti kehilangan akal. Kini 100 peratus dia dikuasai oleh nafsu.

Selesai mengerjakan aku dia pula minta dikerjakan. Dia mengajar aku bagaimana cara untuk menghisap puting susu perempuan. sambil hisap mesti jilat bisiknya. Dia berbaring di atas timbunan akhbar. Seluar dalamnya dilucutkan. Kami sama-sama berbogel. Dia menyuruh aku mencium alat sulitnya. Aku menurut kehendaknya. Dia mengajar aku cara untuk mengerjakan alat sulitnya. Jilat katanya, aku menjilat. hisap katanya aku menghisap, malah lidahku ku jolokkan ke dalam lobangnya.

Kemudian dia merangkul tubuhku dengan kuat. Dia memandu batangku memasuki lobang sulitnya. Mudah sahaja. Oh aku telah menyetubuhinya. Enjut pintanya. Aku mengenjut perlahan. Laju bisiknya. aku melajukan enjutanku.

Dia mula mengerang. oowww..oowww... ahhh..ahhhaa...ahhhhh. Fuck me... fuck me.... I like it i love it. Dia kelihatan seperti orang sasau. aku meneruskan kerjaku sehingga aku sendiri seperti kehilangan arah.Geeee.. geee ...bisikku . pancutkan .. pancutkan kat dalam balasnya. Aku mencapai klimaks lebih awal daripadanya. Aku cuba mengeluarkan senjata ku dari alat sulitnya namun dia melarang. Aku membiarkan pedang sakti itu terendam. Beberapa minit kemudian ia menegang semula. Enjut lagi bisiknya aku mengulabgi perbuatanku seperti mulanya. Beberapa minit kemudian dia pula mencapai klimaks, tubuhnya terkulai matanya terpejam dia kelihatan sungguh puas. Setelah itu kami terus bertarung sehingga hampir subuh. Aku hampir tak dapat berdiri dibuatnya.

Keesokan harinya kami buat macam biasa seperti tak ada apa-apa yang berlaku. Beberapa bulan kemudian aku berkahwin. Walaupun telah berkahwin aku sering melayan gee. Kami sering melakukan persetubuhan di dalam stor itu. Aku merasa gee sungguh hebat terutama sekali di atas katil. Aku sangat respek alat sulitnya yang boleh menyedut seperti mulutnya yang munggil itu.

0 comments:

Post a Comment

Labels

3gp (1) A +++ (17) abang sam (1) Abg (60) abg bandung (4) abg bugil (5) abg smu (3) abg smu jakarta (2) adek cewek yang sexy (1) adik dapat (1) adik iparku (1) adik iparku 2 (1) adik kelasku (1) aida dato’s 2nd wife (1) akak (1) aku dan ana (1) aku dan... (1) aku dan...II (1) aku main jubur (1) alat bantu seks (1) amoi malang (1) amoi saloon paka (1) anak cina (1) anak dara remajaku (1) anak guru SMAku (1) Anak SMK (1) Animal Sex (1) anjingku (1) arthur (16) Artis (2) Artis Seksi (7) asian show (1) auntie jee (1) aura kasih (1) awek indon (1) azlan sayangku (1) baby manja (1) Baby-Sister (1) bahasa indonesia (16) balas dendam (1) bapa mertuaku 1 (1) bapa mertuaku 2 (1) bapa tiri (1) batang beasr (1) bdsm (31) benih bapa mertua (1) bercinta dengan mbak (1) bercinta dengan pembantu (6) berita hangat (1) berkongsi suami (1) berniaga sambil berlakon (1) bersama mak cik (1) bersetubuh dengan ibu kandung (1) berzina dengan adik ipar (1) bidadariku (1) bini kawan kemaruk seks (1) bini muda anak satu (1) bini muda ayah (1) bini orang (1) birahi pembantu (1) bohsia (1) bondage (18) brondong (1) budak benggali (1) budak jantan (1) calon mertua binal (1) cara ngajak pembantu ML (1) carasex (6) cerita abg smu (2) cerita babu (3) cerita binal (1) cerita birahi (1) cerita bogel (4) cerita daun muda (4) cerita dewasa (3) cerita dewasa abg (2) cerita dewasa janda (6) cerita gadis (5) cerita hangat (285) cerita hangat;gay stories (1) cerita hot (4) cerita istri (1) cerita istri selingkuh (6) cerita janda (5) cerita janda kembang (1) cerita jorok (8) cerita jorok pembantu (2) cerita kekasih (3) cerita keperawananku (1) cerita kontol (3) Cerita lepas (8) cerita lonte (4) cerita lucah (4) cerita malam pertama (1) cerita memek (6) cerita memek X (1) cerita ngentot (4) Cerita NGEWE (9) Cerita NGEWE Janda (2) Cerita NGEWE Mertua (1) Cerita NGEWE Pembantu (1) Cerita NGEWE Rame Rame (2) Cerita NGEWE Selingkuh (3) Cerita NGEWE Tante (7) Cerita NGEWE Tukar Pasangan (4) cerita nikah (3) cerita nikmat (3) cerita pacar (2) cerita pacaran (3) Cerita panas (29) cerita pelacur (3) cerita pembantu (5) cerita penis (4) cerita perek (5) cerita porn (4) cerita porno (6) cerita porno X (1) cerita psk (3) cerita romantis (3) cerita sahabat (4) cerita saru (5) cerita saru 17 tahun (4) cerita saru X (1) cerita sedarah (1) cerita seks (28) cerita seks daun muda (3) cerita seks dengan anak smu (9) cerita seks dewasa (1) cerita seks ibu (2) cerita seks janda (2) cerita seks janda kembang (1) cerita seks mahasiswa (5) cerita seks melayu (37) cerita seks pembantu (4) cerita seks setengah baya (1) cerita seks tante girang (7) cerita seksi (4) cerita seksual (3) cerita seksual X (1) cerita selangkangan (1) cerita sensual (3) cerita sensual X (1) cerita seru (17) cerita seru 17 tahun (4) cerita setengah baya (2) cerita sex (300) cerita sex 17thn (14) cerita sex dengan tante (14) Cerita sex hot (55) Cerita sex keren (44) Cerita Sex Online (11) Cerita sex panas (23) cerita sex pramuka siaga (1) Cerita Sex Terbaru 2013 (1) cerita sex umum (3) cerita tante (1) cerita tante binal (1) cerita tante girang dengan brondong (1) cerita tentang janda (5) cerita terbaru (14) cerita wts (3) cerita-panas (9) Cerita-panas-Tante (5) ceriti sex (2) cerken3 (12) cerken3a (7) cerken3b (5) cerpen (6) certa memek (3) cewek (1) cewek abg (4) cewek bandung (2) cewek cantik (4) cewek hamil bugil (1) cewek jakarta (2) cewek part time (1) Cewek Seksi (21) cewek sma (1) chating sex (1) ciciku sayang (1) cikgu azarina (1) cikgu dan anakku (1) cikgu miraku sayang (1) cikgu nicky (1) cikgu norasyikin (1) cikgu pelatih beraksi dengan manja (1) cikgu suraya (1) cikgu tuisyen (1) cikgu zaharah (1) cikgu zainab (1) cina comel (1) cinta alam maya (1) cipap lendir awekku (1) code geass (2) comic (41) cuba cuba main kena janda (1) dahaga (1) dalam office dengan nik (1) dapat pantat brunei (1) dara adik tiriku (1) Daun Muda (1) devilz (10) DI bawah umur (12) di perkosa 4 cewek (1) di perkosa teman sendiri (1) di rogol lelaki bangla (1) di villa tante (1) diana shah alam (1) dilanyak di pagi raya (1) dirogol awek UK (1) doggy style (1) Dosen (1) dosen genit (1) dosen tante girang (1) Download Cerita sex (3) Download-3gp (1) Dukun Seks (1) dynasty warriors (3) enaknya memek tmaam tiri (2) enaknya tante girang (1) english (14) Facebook Girls (12) fan fiction (1) fanfiction (14) fantasi yang terjadi (1) Fetish (10) Fiksi (2) Film-Blue (1) first date tips (1) fizaku sayang (1) forced feminization (6) foto bispak (2) foto bugil (1) foto gadis (1) foto istri bugil (3) foto istri bugil X (1) foto janda (3) foto janda muda (2) foto memek (3) foto pelacur (3) foto pembantu bugil (2) foto pembantu diperkosa (2) foto pembantu telanjang (2) foto perek (1) foto perek jakarta (2) foto tante girang (1) foto telanjang (1) Foto-Model (1) Fotografi-dan-model (1) free live bedroom (1) fucking su zina (1) g spot (1) gadis (3) gadis bandung (5) gadis bandung bugil (4) gadis bawah umur (1) gadis sunti pt. 1 (1) gadis sunti pt. 2 (1) geng rompak rogol (1) gila batang (1) Guru (2) hadiah perkahwinananku (1) haus sex (2) hidup berzina bersama bapak (1) hidup berzina bersama bapak 2 (1) hikmah takrabul zina (1) hilang keperawanan (1) hotel indah (1) humor (1) ibu berjilbab nakal (1) ibu dosen teman seks (1) ibu guru (1) ibu guru kesepian (1) ibu hamil (1) ibu tetty (1) Imut (11) iqmar di setubuh bapak mertua (1) isteri tukang kebun (1) isteri yang kesepian (1) istri muda bugil (2) istri muda bugil X (1) istri nakal (1) istri orang (3) istri pak guru (1) istri selingkuh (4) istri selingkuh X (1) istri telanjang (2) istri telanjang X (1) istri teman genit (1) istri teman menggoda (1) istri tetangga (1) istri tetanggaku (1) istri-istri kami (1) Janda (2) janda binal (1) janda bispak (2) janda bugil (3) janda cantik (2) janda dengan memek berdenyut (1) janda desa (1) janda diperkosa (1) janda gatal (1) janda hot (1) janda muda (2) janda seksi (3) janda stw (1) janda telanjang (3) jiran sebelah (1) jiran yang gersang (1) kak hanim 1 (1) kak mun (1) kak ngah (1) kakak iparku yang gatal (1) kakak juga dapat (1) kama sutra (1) Kama Sutra Versi Terbaru (1) kamasutra (2) Kampus (1) Karya Ara456 (1) Karya Chad (6) Karya Dina Nakal (7) Karya Diny Yusvita (3) Karya Dr. H (3) Karya Harry Potter (1) Karya Joeanchoexs (3) Karya Naga Langit (2) Karya Ninja Gaijin (2) Karya Pengarang Lain (54) Karya Raito Yagami (1) Karya Yohana (1) karyawan (1) karyawansex.bercinta di hotel (1) kegadisan hilang (1) kehebatanmu ayu (1) kehebatanmu ayu II (1) kehebatanmu ayu III (1) kekasihku raja (1) kelentit (2) kenangan bersama hanidah (1) kenangan di maktab perguruan (1) kenangan lalu (1) kenikmatan pertama (1) keperawananku (1) Kerabat dekat (16) kisah budak dayak (1) kisah bugil (1) kisah daun muda (3) kisah dewasa (5) kisah ewasa (1) kisah suami isteri (1) kisah tante girang (1) kisah telanjang (1) klimaks (1) kolaborasi (1) koleksi 3gp (3) konekku (1) kontol (1) late classroom (1) Leah Dizon Pose (1) Lesbian (8) lingerie (1) maam tiriku tante girang (1) madu yang dahaga (2) Mahasiswa (1) Mahasiswi (1) main dengan budak (1) mak cik maznah (1) malam pertama (1) malam pertama ngan dibah (1) mama temanku binal (1) mama tiriku binal (1) mbak cantik (1) mbak tukang lulur (1) melayan boss lelaki korea (1) melayan isteri boss (1) membuat wanita terangsang. gaya seks (1) memek (2) memek gadis (2) memek ibu (2) memek ibu kos (2) memek janda (2) memek merah (2) memek pembantu (1) memek tante (3) memek tante cantik (3) memek tante girang (1) mencemari pantat nora (1) menikmati tubuh ratna (1) merogol arina (1) mertua genit (1) milah....tujuh belas tahun (1) miss campo in action (1) MISS V (3) miyabi (2) ml ama ibu mertua (1) Model Seksi (11) mulut vagina (1) muridku suamiku (1) nafsu (2) nancy dan rina (1) nani gadis kampung (1) ngentot (5) ngentot abg (2) ngentot abg smu (2) ngentot cewek abg (4) ngentot cewek hamil (1) ngentot cewek smu (2) ngentot dengan pembantu (1) ngentot ibu menyusui (1) ngentot janda (1) ngentot janda tua (1) ngentot mama (3) ngentot mama tiri (1) ngentot mbak-mbak (2) ngentot mertua (1) ngentot pembantu (3) ngentot saudara (1) ngentot sma (1) ngentot smu (2) ngentot suster (1) ngentot suster cantik (1) ngentot tante (2) ngentot tante girang (3) ngentot tante girang kaya (1) ngentot tante muda (2) Ngentot-Perawat (3) ngeseks dengan mama tiri (1) ngetot adik (1) ngetot kakak (1) Nightmare Sidestory (1) nostalgia gila (1) nurdiyana (1) obat kuat (1) obat kuat lelaki (1) Operator (1) orang asli menikmati tubuhku (1) original (16) pacarku selingkuh (1) pak dollah (1) pak salleh (1) Party Sex Villa (1) pasangan mesum (1) payudara (2) pelacur abg (3) pelacur bandung (1) pelacur jakarta (1) pelacur jalang (3) pelacur tante (3) pelampiansan sex online (2) pelampiasan sex (4) Pemaksaan (6) Pembantu (16) pembantu bahenol (1) pembantu bispak (1) pembantu bugil (3) pembantu diperkosa (1) pembantu makmal (1) pembantu sexi (1) pembantu telanjang (3) Pemerkosaan (49) pengalaman sex (81) peniaga pasar malam (1) Penyiksaan (34) Perawan (42) Perawat (3) Perbudakan (16) perek bandung (1) perek jakarta (1) Perselingkuhan (42) pesta seks (1) Pesta Sex (44) phone sex (1) Pijat payudara (1) Posisi-Sex (2) psk bugil (3) psk telanjang (3) rahsia puan dewi (1) rela hati (1) sedap (11) Sedarah (22) seks (5) seks degan mama (1) seks dengan tetangga (2) Seks di Villa (1) seks jilbab (1) seks kos (1) seks pembantu (2) Seks-Adik-Kakak (1) Seks-Foto-Model (1) selangkangan (2) selangkangan gadis (2) Selebriti News (1) selingkuh (8) selingkuh dengan istri teman (1) selingkuh dengan karyawan (1) selingkuh X (1) semalam bersama pelajarku (1) Sepupu (1) Setengah Baya (6) sex (1) sex dengan ibu guru (1) sex dengan istri orang (3) sex dengan kakak ipar (1) sex dengan tante fitnes (2) sex email (1) Sex Party (1) sex tips (1) sex tool (1) Sexy Dancer (2) Sexy Girls (16) Sexy Houskeeper (1) Sexy Info (6) simpanan ayah tiri (1) sissy maid slave (6) SMU (4) soul calibur (4) SPG Seksi (2) street fighter (1) suami lugu (1) suami sayang (1) suami selingkuh (2) suamiku sayang (1) sue bini orang (1) suikoden 2 (4) Supermarket (1) surina part 1 (1) Suster (3) suster cantik (1) suster cantikku (1) Tante (7) Tante - Tante (21) tante asih (1) tante baik nafsu (1) tante binal (3) tante cantik (1) tante cari brondong (1) tante dosen (1) tante fitness (4) tante gatel (3) tante gaya doggy (1) tante genit (1) Tante Girang (5) tante girang baik (1) tante girang bugil (1) tante girang cantik (1) tante girang cari abg (1) tante girang cari brondong (2) tante girang hot (1) tante girang kaya (1) tante girang merangsang (1) tante girang nafsu (1) tante girang puas (1) tante hot (1) tante jalang (3) tante jilbab genit (1) tante kesepian (8) tante ku aku entot (1) tante ku buas (1) tante manja (1) Tante mau tukar pasangan (1) tante mia (1) tante nakal (1) tante ndut (1) tante ngentot (1) tante pelacur (3) tante sari (1) tante seks (1) tante tetty (1) tante wangi (1) tante-tante (20) tantenal (1) tempek tante (3) terapi seks (1) terbaru (10) Tetangga (1) tetangga idaman (1) tetangga tante girang (1) tetanggaku binal (1) thalha murid tuition (1) Tia (9) tiga saluran perawan (1) tips kamasutra (1) tips kencan pertama (1) tips seks (15) Tips-Seks (3) toket (1) Toket Gede (27) Travic Sex (2) trik mendapatkan tante girang (1) trik perempuan (1) trik seks (1) tuanku din (1) tukang lulur (1) Tukar Pasangan (23) umum (87) Unik (29) vagina (1) vagina tante (1) via (1) video 3gp (5) video kamasutra (1) video sex (6) Video-Blue-Film (1) wanita setengah baya (1) Waria (5) Women tips (1) Womens Tips (1) yana dan arai (1) yati (2) yaya gadis bawah umur (1) yuni (2) zakar besar ke? (1) zura (1) zurina (1)
Powered by Blogger.